VSŽ provodi anonimni online upitnik o stanju mobilnosti

S ciljem dobijanja uvida u postojeće stanje mobilnosti i efikasnost zadovoljavanja postojećih i budućih potreba za mobilnošću, Vukovarsko-sremska županija provodi anonimno online ispitivanje stava javnosti.

Upitnik je namenjen stanovnicima svih administrativnih naselja Vukovarsko-sremske županije, a podeljen je pet tematskih područja: osnovne i statističke informacije, sredstva mobilnosti, informacije o putovanjima, promene navika putovanja te stavove i motivacije.

Navedena tematska područja odnose se na dosadašnje navike i stavove, odnosno načine putovanja izvan ograničenja uzrokovanih trenutnom pandemijom bolesti COVID-19.

Iz Vukovarsko-sremske županije pozivaju građane da precizno i potpuno odgovore na pitanja kroz pet kratkih celina i tako doprinesu stvaranju zajedničke vizije održive mobilnosti.

– Podelite link upitnika svojim ukućanima, prijateljima i kolegama s prebivalištem na području Vukovarsko-sremske županije i pomozite nam poboljšati saobraćajni sistem županije – navode iz VSŽ.

Online upitnik zainteresovani mogu popuniti do 1. decembra ove godine, a dostupan je na mrežnim stanicama Županije.

Iz VSŽ napominju da će odgovori građana biti korišteni isključivo u naučno-istraživačke svrhe, a identitet ostaje zaštićen prema odredbama GDPR-a.