11. Smotra srpskog folklora Slavonije, Baranje i zapadnog Srema

Spread the love

Zajedničko veće opština Vukovar, u sklopu svojih redovnih aktivnosti, organizuje tradicionalnu kulturnu manifestaciju pod nazivom “XI Smotra srpskog folklora Slavonije, Baranje i zapadnog Srema”. Manifestacija će biti održana u subotu 27. novembra, u Sportskoj dvorani OŠ Dragutina Tadijanovića u Vukovaru, sa početkom u 18 časova.


Domaćin ovogodišnje manifestacije je KUD „Sloga“ iz Vukovara, a u programu će učestvovati: SKUD „Jovan Jovanović Zmaj“, Bijelo Brdo, KUD „Branislav Nušić“ Borovo, KUD „Zora“ Silaš, SKUD „Branko Radičević“, Dalj, KUD „Ostrovo“ iz Ostrova, KUD „Mladost“ Trpinja, KUD „Srem“ Markušica, KUD „Vaso Đurđević“ Bršadin, KUD „Đoko Patković“ Bobota, Zavičajno udroženje Srba Ozrena i Posavine iz Borova, Ansambl narodnih igara SKD „Prosvjeta“ Vukovar.


Zbog pogoršane situacije sa pandemijom broj posetilaca je ograničen, a ulaz je slobodan. Potrebno je imati odgovarajuću Kovid potvrdu i obavezno je da se posetioci pridržavaju ostalih važećih epidemioloških mera, podsećaju iz Zajedničkog veća opština.