12/07/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Poziv na vakcinisanje u Vinkovce i Županju

2 min read

A

A

Zavod za javno zdravstvo Vukovarsko-sremske županije i Domovi zdravlja Vinkovci i Županja pozivaju sve zainteresovane punoletne osobe s područja Vukovarsko-sremske županije na vakcinisanje protiv bolesti

COVID-19.

U Vinkovcima će vakcinacija biti organizovana u utorak, 16. novembra od 13 i 30 do 17 i 30, u sportskoj dvorani Osnovne škole “Antun Gustav Matoš” na Lapovcima. Vakcinacija će biti obavljena vakcinama Pfizer, Moderna i Johnson&Johnson. Drugu dozu oni koji se tada vakcinišu Pfizerovom i Moderninom vakcinom primiće 14. decembra.

U Županji će vakcinisanje biti organizovano takođe 16. novembra od 12 do 14 časova u Domu zdravlja Županja, a drugu dozu oni koji se odazovu na vakcinisanje u utorak primiće 14. decembra.

Vakcinisanje u Županji biće organizovano i u subotu, 20. novembra od 7 do 15 časova. Svi oni koji tada prime prvu, drugu dozu dobiće 18. decembra.

Svi zainteresovani za vakcinisanje, detaljan raspored i satnicu vakcinisanja na punktovima u Vinkovcima, Vukovaru i Županji mogu pronaći na internetskim stranicama Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko-sremske županije.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.
RSS
Follow by Email
FbMessenger
Copy link