19/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

U Vukovaru, Vinkovcima i Županji organizovana nova masovna vakcinisanja

2 min read

A

A

Zavod za javno zdravstvo Vukovarsko-sremske županije i Domovi zdravlja Vukovar, Vinkovci  i Županja  pozivaju sve zainteresovane punoletne osobe s područja Vukovarsko-sremske županije na vakcinisanje protiv COVID-19.

 
U Vinkovcima, u četvrtak 11. novembra od 13 i 30 do 17 časova i 30 minurta u sportskoj dvorani Osnovne škole „A.G. Matoš“ Vinkovci na Lapovcima, vakcinisaće se vakcinama Pfizer, Moderna i Janssen (Johnson&Johnson).  Druga doza za one koji budu vakcinisani Pfizerovom i Moderninom vakcinom će biti 9. decembra od 13 i 30 do 17 i 30, takođe u sportskoj dvorani Osnovne škole „A.G. Matoš“ Vinkovci na Lapovcima.


U Županji takođe u četvrtak 11. novembra, od 12 do 14 časova u Domu zdravlja Županja, u Ambulanti Medicine rada, u ulici Franje Račkog 32, vakcinisaće se vakcinama Pfizer i Janssen (Johnson&Johnson). Druga doza za one koji se budu vakcinisali Pfizerovom vakcinom će biti 9. decembra od 12 do 14 časova takođe u Domu zdravlja Županja.


U subotu 13. novembra, takođe u Županji, od 7 do 15 časova u Domu zdravlja Županja, u Ambulanti Medicine rada, u ulici Franje Račkoga 32, vakcinisaće se vakcinama Pfizer i Janssen (Johnson&Johnson). Druga doza za one koji budu vakcinisani Pfizerovom vakcinom će biti 11. decembra od 7 do 15 časova takođe u Domu zdravlja Županja.


U Vukovaru u subotu 13. novembra od 12 do 15 časova u Domu zdravlja Vukovar, Sajmište 1, vakcinisaće se vakcinama Pfizer, Moderna i Janssen (Johnson&Johnson). Druga doza za one koji se budu vakcinisali Pfizerovom i Moderninom vakcinom će biti 11. decembra od 12 do 15 časova takođe u Domu zdravlja Vukovar, Sajmište 1, a sa Johnson&Johnson vakcinom se vakciniše samo u jednoj dozi.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.