Raspored fudbalskih utakmica koje će biti odigrane predstojećeg vikenda

Spread the love

Predstojećeg vikenda se nastavljaju fudbalska takmičenja na našem području. U 2 HNL u subotui od 14 časova igra se Slavonski derbi u Vinkovcima gde će Cibalia dočekati BSK iz Bijelog Brda u okviru 12. kola. Takođe u istom terminu Vuteks – sloga iz Vukovara će na svom terenu igrati 14. kolo Treće HNL Istok protiv Omladinca iz Gornje Vrbe. Borac iz Bobote na svom terenu će snage odmeriti sa Olimpijom iz Osijeka u MŽNL Osijek – Vinkovci a utakmica se takođe igra u subotu u terminu od 14 časova.

U Prvoj ŽNL Vukovarsko – srijemskoj jedna utakmica biće odigrana u subotu i to u Vrbanji, gde domaćin dočekuje Šokadiju iz Starih Mikanovaca. Ostale utakmice igraju se u nedelju a početak je takođe u 14 časova. Fruškogorac u Iloku igra protiv Mladosti iz Vođinaca, u Gradištu će Slavonac ugostiti Budućnost iz Šiškovaca, Sloga u Štitaru igra protiv Croatie iz Bogdanovaca, a Mitnica na svom terenu u Vukovaru dočekuje Nosteriu iz Nuštra. Frankopan Rokovci – Andrijaševci će na svom terenu igrati protiv Mladosti iz Cerića, a Jadran u Gunji će dočekati Borac iz Drenovaca. Sinđelić u Trpinji igra protiv Slavonije iz Soljana.

U Drugoj ŽNL grupa Vukovar U Ilači igraju Sremac i Bršadin, Negoslavci kao domaćini dočekuju Lovas, a u Tovarniku će igrati domaći Hajduk protiv Sloge iz Pačetina. U Bapskoj domaći Hajduk snage će odmeriti s Radničkim iz Vukovara. Sve utakmice se igraju u nedelju od 14 časova, a slobodna u ovom kolu je Sloga iz Borova.

U Trećoj ŽNL grupa Vukovar, u Mikluševcima će igrati Rusin i Tompojevci, U Svinjarevcima Mladost i Mohovo a u Sotinu Dunav i Lipovača. Utakmice se igraju u nedelju u 14 časova.

U Dalju će Radnički pokušati nastaviti svoj niz pobeda u 2 ŽNL grupa Osijek protiv ekipe BSK-a iz Beketinaca. Utakmica počinje u 14 časova, a igra se u nedelju.