13/06/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Nastavljaju se takmičenja u fudbalskim ligama na našem području

2 min read

Predstojećeg vikenda biće nastavljena takmičenja u svim ligama Vuklovarsko – srijemske županije. U Prvoj ŽNL dve utakmice biće odigrane u subotu od 15:00 i to u Ceriću između domaće Mladosti i Sinđelića iz Trpinje, a u Drenovcima će domaći Borac dočekati Slavonac iz Gradišta. Nedeljne utakmice počinju u 14:00 časova, a sastaju se Budućnost Šiškovci – Mitnica, Nosteria Nuštar – Frankopan Rokovci – Andrijaševci, Slavonija Soljani – Fruškogorac Ilok, Mladost Vođinci – Sloga Štitar, Croatia Bogdanovci – Vrbanja i Šokadija Stari Mikanovci – Jadran Gunja.


U Drugoj ŽNL grupa Vukovar u ovom 10. kolu slobodan je Bršadin, a u subotu u Vukovaru Radnički dočekuje Hajduk iz Tovarnika. U nedelju od 14:00 časova Sloga u Borovu će igrati derbi susret sa Hajdukom iz Bapske, u Pačetinu Sloga dočekuje Negoslavce, a u Lovasu igraju Lovas i Sremac iz Ilače.

8. kolo će biti odigrano u Trećoj ŽNL grupa Vukovar a sve utakmice se igraju u nedelju od 14:00 časova. Lipovača na svom terenu dočekuje Tompojevce, u Mohovu igraju domaće Mohovo i Rusin iz Mikluševaca a u Sotinu će snage odmeriti Dunav i Mladost iz Svinjarevca.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.