Rezultati fudbalskih utakmica Prve i Treće ŽNL Vukovarsko – srijemske

U Prvoj ŽNL Vukovarsko-srijemskoj proteklog vikenda odigrano je 8. kolo. Najveće iznenađenje priredila je Mitnica koja je na svom terenu porazila sa visokih 3:0 do tada prvoplasirani Sinđelić iz Trpinje. Mladost iz Cerića se pobedom od 2:0 na svom terenu protiv Jadrana iz Gunje trenutno plasirala na prvo mesto na tabeli. Slavonija je na svom terenu u Soljanima bila bolja od Šokadije iz Starih Mikanovaca rezultatom 3:0, a u Drenovcima je domaći Borac savladao Frankopan Rokovci-Andrijaševci sa 3:2. Slavonac je u Gradištu bio bolji od Fruškogorca iz Iloka i savladao ih sa 5:0, a u Šiškovcima je domaća Budućnost pobedila Slogu iz Štitara sa 2:1. Nosterija je na svom terenu u Nuštru bila bolja od Vrbanje rezultatom 5:1, dok je utakmica između Mladosti iz Vođinaca i Croatie iz Bogdanovaca odložena.

Na tabeli Prve ŽNL Mladost iz Cerića je prva i ima 19 bodova, bod više od Sinđelića koji je na drugom mestu sa 18, i dva boda više od trećeplasirane Slavonije koja ima 17 bodova. Na četvrtom mestu je Nosteria iz Nuštra sa 16 bodova. Na dnu tabele 13. mesto zauzima Jadran sa 7 bodova, 14. je Šokadija sa 4 boda, a po 3 boda imaju predposlednja 15. Sloga iz Štitara i poslenja 16. Mladost iz Vođinaca.

U Trećoj ŽNL grupa Vukovar odigrane su dve utakmice u 4. kolu i to između Lipovače i Dunava iz Sotina gde je rezultat bio 3:5 i između Tompojevaca i Rusina iz Mikluševaca koji su odigrali bez golova. Utakmica između Mohova i Mladosti iz Svinjarevaca nije odigrana.

Na tabeli Dunav je prvi i ima 9 bodova, drugi su Tompojevci sa 8, treći Rusin ima 7 bodova. Na četvrtom mestu je Mohovo sa 4 boda a peta je Lipovača sa 3 boda. Poslednja šesta Mladost iz Svinjarevaca je bez bodova.