Gaboš: Održan KUP Zajedničkog veća opština u disciplini “trap”

Spread the love

Nakon prošlogodišnjeg ponovnog pokretanja kup takmičenja Zajedničkog veća opština u disciplini trap – odnosno gađanju glinenih golubova, u Gabošu je u subotu održano drugo po redu takmičenje ovog tipa.

Takmičenje koje je otvorio predsednik Zajedničkog veća opština okupilo je članove osam lovačkih društava u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji te u fer plej disciplini. Pored domaćina Lovačkog društva „Jelen“ iz Gaboša, učestvivali su  „Trap skit” Ostrovo, Lovačko društvo „Verac” iz Vere, ekipa „Ostrovo”, lovačka društva „Borovo”, „Negoslavci”, „Sokol” iz Bobote, „Lovac” iz Markušice i gosti.

Najbolja je bila ekipa „Trap skit” iz Ostrova, drugo mesto zauzeli su domaćini Lovačkog društva „Jelen” iz Gaboša, dok se bronzanom medaljom okitila ekipa „Ostrovo”. U pojedinačnoj konkurenciji prvo mesto osvojio je Nikola Živković, drugo mesto Đurica Manojlović, a treće mesto pripalo je Alenu Manojloviću.

Najuspešniji u fer plej disciplini bio je Bojan Mrmoš iz Ostrova. Uz ugodno druženje za najbolje učesnike pripremljene su medalje i pehari, dok je najboljoj ekipi pripao prelazni pehar.

Foto: ZVO