Liga veterana ZVO – Rezultati

Protekle sedmice odigrano je 4. kolo u Ligi veterana ZVO i jedna zaostala utakmica. U zaostaloj utakmici FK BSK iz Bijelog Brda na svom terenu savladala je ekipu Obilića iz Ostrova rezultatom 2:1. U okviru 4. kola u Pačetinu je ekipa Sloga-Hajduk pobedila Dalj 2:1, Sloga je u Borovu savladala Mladost iz Karadžićeva 3:1, a Sinđelić u Trpinji Bsk iz Bijelog Brda 4:2. Obilić je u Ostrovu izgubio od Vuteks – sloge iz Vukovara 3:9, a Negoslavci su na svom terenu podelili bodove sa Hajduk Mirkom iz Mirkovaca, te je rezultat bio 1:1.

Na tabeli po 9 bodova imaju prva Mladost iz Karadžićeva, drugi Sinđelić iz Trpinje i treća Sloga iz Borova, s tim da Sinđelić i Sloga imaju jednu utakmicu manje. Na četvrtom mestu su Negoslavci sa 7 bodova, a po 4 boda imaju peta Vuteks -sloga, šesti Hajduk Mirko i sedmi Dalj. Na osmom mestu nalazi se BKS iz Bijelog Brda koji ima tri boda, isto kao i deveta Sloga-Hajduk iz Pačetina. Na poslednjem desetom mestu je Obilić iz Ostrova bez bodova.

Naredne sedmice u ponedeljak i četvrtak igra se 5. kolo a sastaju se: Hajduk Mirko – Sloga-Hajduk, BSK Bijelo Brdo – Negoslavci, Vuteks – sloga Vukovar – Sinđelić Trpinja, Mladost Karadžićevo – Obilić Ostrovo i Dalj – Sloga Borovo. Utakmice počinju u 16:30.