Masovno vakcinisanje u Vukovaru i Vinkovcima

Zavod za javno zdravstvo VSŽ i Domovi zdravlja Vukovar i Vinkovci pozivaju sve zainteresovane punoletne osobe s područja Vukovarsko-sremske županije, koje se do sada nisu vakcinisale protiv COVID-19, da se odazovu na vakcinisanje.

U četvrtak 29. jula od 9 do 12 časova u Domu zdravlja Vukovar, tačnije u Dečjem dispanzeru, naTrgu Kralja Tomislava 2, vakcinisanje će se vršiti vakcinama Moderna i Janssen (Johnson&Johnson).

Druga doza za one koji budu vakcinisani Moderninom vakcinom će biti 26. avgusta od 9 do 12 časova, takođe u Domu zdravlja Vukovar, u Dečjem dispanzeru, na Trgu Kralja Tomislava 2, a s Johson&Johnson vakcinom se vakciniše samo u jednoj dozi.

U Vinkovcima, u subotu 31. jula od 8 do 12 časova u sportskoj dvorani Osnovne škole “A.G. Matoš” Vinkovci na Lapovcima, vakcinisanje će se vršiti Pfizer i Janssen (Johnson&Johnson) vakcinama.

Druga doza za one koji će se vakcinisati Pfizerovom vakcinom će biti 11. septembra od 8 do 12 časova, takođe u Osnovnoj školi “A.G. Matoš” Vinkovci, a sa Johson&Johnson vakcinom se vakciniše samo u jednoj dozi.