22/09/2023

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Javno vakcinisanje Pfizerovom vakcinom 16. jula u Vukovaru

2 min read

Iz Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko-sremske županije pozivaju sve zainteresovane punoletne osobe s područja naše županije koje se do sada nisu vakcinisale protiv COVID-19 da se odazovu javnom vakcinisanju u četvrtak 15. jula, u vremenu od 17 do 20 časova. U Vinkovcima će se vakcinisanje održati u sportskoj dvorani OŠ A.G. Matoš u vinkovačkom naselju Lapovci, a vakcinisaće se s dve vrste vakcina, Pfizer i Janssen (Johnson&Johnson). Vakcinisanje drugom dozom biće organizovano 26. avgusta na istom mestu, takođe od 17 do 20 časova, a oni koji su se vakcinisali s Johson&Johnson vakcinom se ne moraju docepiti.

Vakcinisanje će u Vukovaru biti organizovano u petak 16. jula u vremenu od 17 do 20 časova u Domu zdravlja na Sajmištu. Vakcinisaće se Pfizerovom vakcinom, a primanje druge doze biće organizovano 27. avgusta na istom mestu, takođe od 17 do 20 časova.

Sa sobom je potrebno poneti zdravstvenu iskaznicu, a mogu se vakcinisati samo osobe koje imaju boravište ili prebivalište u Vukovarsko-sremskoj županiji te koje imaju zdravstvenu iskaznicu Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.