GK Vukovar: Ogledni trening za kraj sezone

Spread the love

Gimnastički klub Vukovar je za sve svoje članove rekreativnih grupa 29. juna organizovao ogledni trening. Bila je to prilika za sve gimnastičarke i gimnastičare da pred gledaocima pokažu svoja umeća i sposobnosti.

Za Klub je ovo bila najneobičnija sezona. U uslovima epidemije koronavirusa, od planiranih devet meseci treninzi su se provodili pet meseci. Nažalost, nije bilo dovoljno vremena da se provede sve što je planirano, ali glavni cilj je ostvaren: sezonu su završili veselo i srećno. Iz navedenih razloga nije organizovano ni Svečano polaganje rekreativnih programa pred sudijskom komisijom, ali je organizovan ogledni trening pred gledaocima i budnim okom trenera, navode iz Gimnastičkog kluba Vukovar.

Svi polaznici, koji su učestvovali u oglednom treningu nagrađeni su za trud i upornost medaljom i diplomom za učešće u rekreativnom programu.

Ukupan broj gimnastičarki i gimnastičara na oglednom treningu bio je 54, u mlađoj grupi 26 , a u starijoj grupi 28.

Za učešće u programu Gimnastička igraonica nagrađeno je 22, za učešće u programu Gimnastička početnica 28, a za učešće u programu Škola gimnastike četiri člana Gimnastičkog kluba Vukovar.

Treneri i uprava zadovoljni su brojem dece, koji su ostali do kraja programa i ponosni na njihove rezultate. Nakon letnje pauze, upisi u rekreativne programe i treninzi počinju u septembru.