U petak 9. jula masovno vakcinisanje u Vukovaru i Vinkovcima

Spread the love

Zavod za javno zdravstvo VSŽ poziva sve zainteresovane punoletne osobe s područja naše županije koje se do sada nisu vakcinisale protiv COVID-19 bolesti da se odazovu na vakcinisanje koje će biti organizovano u Vukovaru i Vinkovcima.

U petak 9. jula od 17 do 20 časova u Domu zdravlja Vukovar, Sajmište 1., vakcinisaće se Pfizerovom vakcinom. Za sve one koji tada prime vakcinu druga doza će biti 20.avgusta od 17 do 20 časova takođe u Domu zdravlja Vukovar. Na vakcinisanje je potrebno poneti zdravstvenu iskaznicu, a mogu se vakcinisati samo osobe koje imaju boravište ili prebivalište u Vukovarsko-sremskoj županiji te koje imaju zdravstvenu iskaznicu Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

U Vinkovcima, takođe u petak 9. jula od 17 do 20 časova u sportskoj dvorani Osnovne škole „A.G. Matoš“ Vinkovci na Lapovcima vakcinisaće će se s dve vrste vakcine, Moderninom i Janssen (Johnson&Johnson). Druga doza za one koji se budu vakcinisali Moderninom vakcinom će biti 6. avgusta od 17 do 20 časova takođe u Osnovnoj školi „A.G. Matoš“ Vinkovci, a s Johson&Johnson vakcinom se vakciniše samo u jednoj dozi.