Prošle sedmice odigrane su utakmice 14. kola Lige fudbalskih veterana Zajedničkog veća opština.

Veterani Negoslavaca savladali su BSK iz Bijelog Brda sa 4:3, a Obilić iz Ostrova Mladost iz Karadžićeva sa 3:0. Veterani borovske Sloge pobedili su veterane Dalja sa 3:2. U ovom kolu slobodni su bili veterani Hajduk Mirka iz Mirkovaca, dok utakmica između trpinjskog Sinđelića i vukovarske Vuteks-Sloge nije odigrana. Takođe odigrana je i jedna zaostala utakmica između veterana Dalja i Hajduk Mirka iz Mirkovaca, a rezultat na kraju utakmice bio je 5:5.

Na prvenstvenoj tabeli vode veterani borovske Sloge sa 27 bodova, drugi je Hajduk Mirko iz Mirkovaca sa 23 boda, a treći trpinjski Sinđelić sa 19 bodova, koliko ima i četvrtoplasirana Vuteks -Sloga. Na poziciji od 5. do 9. mesta je Dalj sa 15, Negoslavci sa 11, BSK sa 10, Obilić sa 9 i Mladost sa 6 bodova.

Evo i parova nokaut faze. U ponedeljak, 3. maja u Borovu se sastaju veterani Sloge i Obilića iz Ostrova, u Mirkovcima veterani Hajduk Mirka i bjelobrdskog BSK-a, u Trpinji Sinđelić i Negoslavci, a u Vukovaru Vuteks-Sloga i Dalj. Sve utakmice počinju u 18 časova.

Posle nokaut faze biće poznata četiri učesnika plej-offa, koji će prema dogovoru biti održan u Borovu.

Izvlačenje parova za plej-off biće organizovano u sredu, 5. maja u prostorijama Zajedničkog veća opština u Vukovaru.