24/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Vinkovčanka tekućim sredstvom oštetila nameštaj

2 min read

Policijska uprava vukovarsko-sremska izvestila je o incidentu koji se dogodio juče, 19. aprila u 8 časova i 20 minuta u Glagoljaškoj ulici u Vinkovcima.

Naime, 57-godišnja hrvatska državljanka iz Vinkovaca nepozvano je ušla u prostorije u kojima 62-godišnja hrvatska državljanka pruža pravnu pomoć i prosula tekuće sredstvo po delu površine poda i drugih predmeta te nameštaja.

Počiniteljka je pobegla, ali je ubrzo pronađena.

Policija je na mestu događaja provela uviđaj, kojim je utvrđena materijalna šteta u advokatskoj kancelariji, a 62-godišnjakinja je sastavila imovinsko-pravni zahtev zbog pričinjene štete od nekoliko hiljada kuna i podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinjeno krivično delo oštećenja tuđe stvari.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policija je 57-godišnjakinji dokazala osnovanu sumnju u počinjenje krivičnog dela oštećenja tuđe stvari, jer je svojom radnjom pričinila materijalnu štetu, pa će nadležnom državnom tužilaštvu redovnim putem dostaviti krivičnu prijavu, navode iz Policijske uprave vukovarsko-sremske.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.