Fudbalski vikend na našem području

Spread the love

Ovoga vikenda u Prvoj Županijskoj ligi Vukovarsko – srijemskoj biće odigrano 23. kolo. Danas će od 17 časova u Drenovcima domaći Borac ugpstiti Vidor – Matijević iz Sremskih laza. Sve ostale utakmice biće odigrane sutra takođe u 17 časova. Bršadin će na svom terenu dočekati Budućnost iz Šiškovaca, Negoslavci će takođe na svom terenu igrati protiv Vrbanje, dok će Sinđelić na gostovanje u Cernu kod Tomislava. U Posavskim Podgajcima igraju Posavac i Sloga iz Račinovaca, u Gunji Jadran i Fruškogorac iz Iloka, a u Soljanima će se sastati Slavonija i Mladost iz Cerića. Nosteria u Nuštru igra protiv Slavonca iz Gradišta a u Bogdanovcima domaća Croatia će dočekati Mladost iz Vođinaca.


U okviru Druge Županijske lige grupa Vukovar, Sloga u Borovu igra protiv Sremca iz Ilače, Mohovo će ugostiti Lovas, a Mitnica će u Vukovaru igrati protiv Radničkog. U Bapskoj se sastaju dva Hajduka, domaćin i Hajduk iz Tovarnika. Termin odigravanja utakmica je nedelja od 17 časova.


U Trećoj Županijskoj ligi grupa Vukovar derbi susret se igra u Pačetinu gde će prvoplasirana Sloga dočekati drugoplasirani Rusin iz Mikluševaca, Tompojevci će na svom terenu igrati protiv Mladosti iz Svinjarevaca a Dunav u Sotinu dočekuje Lipovaču. Utakmice se igraju u nedelju od 17 časova.