ZVO traži tri osobe za rad za digitalizaciji arhivske građe

Spread the love

Predsednik ZVO Srđan Jeremić objavio je 12. aprila Javni poziv za prijavu kandidata za Program zapošljavanja nezaposlenih osoba u javnim radovima u toj instituciji.

Pozivaju zainteresovane nezaposlene osobe u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje da dostave prijave za rad na javnim radovima u sklopu programa “Radeći doprinosim razvoju zajednice i društva – II faza”. Program obuhvaća poslove na prikupljanju, obradi, sistematizaciji i digitalizaciji arhivske građe ZVO, odnosno na prikupljanju, obradi, sistematizaciji, digitalizaciji i prezentaciji arhivske građe iz drugih izvora s područja delovanja ZVO te ostale poslove iz programa javnog rada.

Izvršilac javnih radova je Zajedničko veće opština. Za navedeni program traže se ukupno tri osobe na rok od šest meseci u punom radnom vremenu. Sredstva za finansiranje javnih radova osigurava Hrvatski zavod za zapošljavanje, a putni troškovi plaćeni su prema Odluci Upravnog veća HZZ.

Prijave s dokazima o ispunjavanju traženih uslova dostavljaju se lično u vremenu od 8 do 14 časova ili poštom u roku od 8 (osam) dana od dana objave ovog Poziva na oglasnoj tabli Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Vukovaru, na adresu Zajedničkog veća opština, Eugena Kvaternika 1, 32 000 Vukovar  s naznakom „Prijava za Program Javnih radova“.

Više o ovom pozivu možete saznati na web stranici ZVO www.zvo.hr i na oglasnoj tabli Zajedničkog veća opština.