Iz Policijske uprave vukovarsko-sremske obaveštavaju građane da će od ponedeljka, 29. marta biti izmenjeno radno vreme referada upravnih poslova, državljanstva i stranaca u Policijskoj upravi vukovarsko-sremskoj u Vinkovcima i Policijskoj stanici Vukovar, odnosno vraćeno je na staro.

Uredovno radno vreme šaltera za stranke biće od 7,30 do 14,30 svakog radnog dana, a utorkom od 9 do 16 časova i 30 minuta.

I u ostalim policijskim stanicama na području Policijske uprave vukovarsko-sremske u Iloku, Otoku, Županji, Tovarniku i Vrbanji radno vreme upravnih poslova sa strankama od ponedeljka će biti svakog radnog dana od 7,30 do 14,30, a utorkom od 9 do 16 časova i 30 minuta, izuzev Stanice granične policije Tovarnik i Stanice granične policije Vrbanja koje ponedjeljkom rade od 9 do 16 časova i 30 minuta.

Iz policije ujedno podsećaju građane da isprave, čiji je rok važenja istekao u periodu proglašenja epidemije koronavirusa, od 11. marta 2020. godine, i dalje vrede. Lične karte, pasoši, vozačke dozvole i oružni listovi vrediće do 30 dana od dana proglašenja kraja epidemije. Dodaju i da građani, ako žele, imaju mogućnost podnošenja zahteva za novu ličnu kartu i druge isprave u nadležnoj policijskoj upravi ili policijskoj stanici, uz pridržavanje svih epidemioloških mera.