Dalj: Od 8. do 12. februara EDU-BIZ.ER Nedelja preduzetništva u PORC-u

Spread the love

Iz Preduzetničko-razvojnog centra opštine Erdut – Lokalne razvojne agencije sa sedištem u Dalju pozivaju preduzetnike da ih posete od ponedeljka, 8. februara do petka, 12. februara u vremenu od 10 do 13 časova.

U navedenom terminu održaće se informativni događaj EDU-BIZ.ER Nedelja preduzetništva, koji se održava u okviru projekta EDU-BIZ.ER II – Pružanje usluga za Malo i srednje preduzetništvo putem Preduzetničkog centra Erdut.

Tokom ovog informativnog događaja preduzetnici će dobiti informacije vezane za indikativni plan objave konkursa Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske, uz održavanje svakodnevnih prezentacija s temama koje su korisne preduzetnicima. Napominju da preduzetnici mogu doći bez prethodne najave. Informativni događaji odvijaće se uz poštivanje epidemioloških mera i preporuka.

Prostorije Preduzetničko-razvojnog centra opštine Erdut nalaze se na adresi: ulica Bana Josipa Jelačića broj 1, odnosno u prostoru Stare škole u Dalju.

– Projektnim aktivnostima želi se doprineti bržem i boljem protoku informacija koje su potrebne preduzetnicima kod osnivanja novih ili kod poboljšanja rada postojećih preduzeća te stvoriti bolje uslove i povoljnije okruženje za rast i razvoj preduzetništva na ovom području. Projektom se želi osigurati kvalitetna i efikasna pomoć MSP-ovima – navode u objavi iz PORC-a.

Glavne aktivnosti na ovom projektu su EDU-BIZ.ER KOŠNICA – grupa koja obuhvaća ključne aktivnosti koje su koncipirane tako da doprinose protoku informacija do krajnjeg korisnika – preduzetnika (informisanje, EDU-BIZ-ER info, EDU.BIZ-ER Account, EDU-BIZ.ER AGRO – O.P.G. Akademija, EDU-BIZ-ER start, EDU.BIZ-ER caffe …..), upravljanje projektom i administracija je grupa aktivnosti koja obuhvaća zaposlene za potrebe provođenja projekta te promocija i vidljivost (štampani i elektronski mediji, internet, seminari, promotivni materijal ….).

Ukupna vrednost projekta iznosi 455.729 kuna dok je iznos bespovratnih sredstava 237.706 kuna. Projekat sufinansira Evropska unija iz Evropskog fonda za regionalni razvoj, a provodi se u periodu od 1. aprila 2020. do 1. avgusta 2021. godine.