U saobraćajnoj nesreći u Vukovaru poginula 34-godišnja vozačica

Spread the love

Policijska uprava vukovarsko-sremska izvestila je o saobraćajnoj nesreći u Vukovaru u kojoj je smrtno stradala 34-godišnja vozačica putničkog automobila vukovarskih registarskih oznaka.

Nesreća se dogodila 10 časova i 55 minuta u ulici Leva Supoderica u Vukovaru gde je vozačica sletela s kolnika u odvodni kanal.

Na mesto saobraćajne nesreće izašli su i pripadnici Javne vatrogasne jedinice Vukovar koji su izvadili telo 34-godišnjakinje iz automobila, te radnici hitne medicinske pomoći i mrtvozornik koji je konstatovao smrt.

„Uviđajem saobraćajne nesreće rukovodio je županijski državni tužilac. Utvrđeno je da je 34-godišnjakinja iz Vukovara, usled neprilagođene brzine osobinama i stanju kolnika (zavoj ulevo, mokar i klizav kolnik), izgubila nadzor nad automobilom, sletela na zelenu površinu, a potom i u odvodni kanal gde se vozilo prevrnulo na krov u vodenoj površini kanala. U kanalu se nalazilo oko 70 do 80 cm vode“, stoji u informaciji Policijske uprave. Telo poginule 34-godišnjakinje prevezeno je u Nacionalnu memorijalnu bolnicu Vukovar gde će biti obavljena obdukcija.