19/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Pomoć za stradale u zemljotresu prikupljaju brojne organizacije srpske zajednice

2 min read

Aktiv žena SDSS-a Vukovarsko-sremske županije organizuje prikupljanje pomoći za stradale u zemljotresu. Prikuplja se brašno, ulje, šećer, so, riža, testenina, supe u vrećicama, riblje i mesne konzerve, marmelada, trajno mleko, dvopek, tost, voda, suvo voće. Od higijenskih potrepština: sapun, šampon, paste za zube, četkice za zube, jednokratni brijači, maramice suve i vlažne, toaletni papir i higijenski ulošci.

Meštani Borova pomoć mogu doneti u malu salu Kulturnog centra Borovo, u opštinskom dvorištu, 30.decembra od 16 do 20 časova, sutra, 31.decembra od 8 do 16 časova i u subotu, 2.januara od 8 do 16 časova.

U Vukovaru akciju organizuju Gradska organizacija SDSS-a i Aktiv žena, a pomoć prikupljaju na dve lokacije: u Srpskom domu u Vukovaru, Evropske unije 5 i u Borovu naselju, ulica Vile Velebita 162, pored Srpske pravoslavne crkve, u vremenu od 10 do 16 časova.

Aktiv žena SDSS-a i Udruženje Negoslavčanke pozivaju meštane Negoslavaca koji žele pomoći stradalima u zemljotresu, da pomoć donesu u prodavnicu Veleprometa, od 7 do 18 časova i 30 minuta.

Aktiv žena na području opštine Markušica pomoć prikuplja u zgradi opštine danas do 15 časova i sutra do 13 časova, meštani Ostrova pomoć mogu doneti u staru gostionu danas od 17 do 20 časova i sutra od 16 do 18 časova.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.