22/02/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Župan Božo Galić darivao povodom božićnih i novogodišnjih praznika

2 min read

Vukovarsko-sremski župan Božo Galić i ove godine za božićne i novogodišnje praznike odlučio je darivati one kojima je pomoć najpotrebnija.

Župan Galić odazvao se molbi Caritasa Vinkovačkog i Vukovarskog dekanata te Đakovačko-osječke nadbiskupije u sklopu humanitarne akcije „Veliko srce za male ljude“ za Narodnu kuhinju Vinkovci i Vukovar. Odobrio je kupovinu najnužnijih potrepština za socijalno ugrožene građane, zatim Udruženju hrvatskih brojnih porodica 8+ u Vinkovcima, kao i Milosrdnim sestrama svetog Križa iz Vinkovaca, koje prikupljaju hranu za sve one koje im se obrate za pomoć.

Prigodnim poklon paketićima darivao je i korisnike Centra za rehabilitaciju „Mala Terezija“ u Vinkovcima, štićenike Dečjeg doma Sveta Ana u Vinkovcima, te učenike Osnovne škole Josipa Matoša u Vukovaru, kao i učenike Posebnog odeljenja Osnovne škole Antuna Gustava Matoša u Vinkovcima. Poklon paketićima darivao je i članove Društva za pomoć osobama s invaliditetom „Golubovi“ iz Županje, Udruženja za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ u Vukovaru te Udruženja roditelja dece s poteškoćama u razvoju „Vukovarski leptirići“.

Povodom predstojećih novogodišnjih praznika, župan Galić je u saradnji s Centrima za socijalni rad u Vinkovcima, Vukovaru i Županji prigodnim paketićima obradovao i decu u udomiteljskim porodicama na području naše županije, poželevši svima blagoslovene božićne i novogodišnje praznike te puno zdravlja, mira i ljubavi. 

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.