Neuspešan vikend za Košarkaški klub Borovo

Protekli vikend nije bio rezultatski uspešan za tri selekcije KK “Borovo”. Prvi tim Borova je poražen u prvom kolu prvenstva “A2” hrvatske lige Istok od ekipe Košarkaške akademije “Osijek” rezultatom 70:66. Koševe za Borovo su postigli: Kapović 13, Vuković 12, Tomić i Rajšić po 8, Gavranović 7, Ostojić i Papeša po 6, Pravdić 4 i Damjanić 2.

I Kadeti Borova su igrali protiv vršnjaka istog kluba iz Osijeka i očekivano su poraženi sa 95:63 jer se radi o najboljoj ekipi kadetske lige. Koševe za Borovo su postigli: Nikolić 18, Hatwagner 12, Smiljanić 9, Vojnović 6, Mudri 5, Belobrajdić 4, Drejić i Vesić po 3, Mijatović 2 i Sekulić 1.

Selekcija Devojčica “U-13” je u svojoj drugoj prvenstvenoj utakmici poražena od ekipe “Slavonac” Komletinci sa 38:36. Iz KK “Borovo” napominju da je ovaj susret bio van konkurencije jer su devojčice iz Komletinaca starijeg godišta od predviđenog te se ovakav rezultat očekivao. Koševe su postigle: Krstonošić 11, Dugić 10, Beader 6, Oluić 4, Marković 3 i Papak 2. Igrale su još Cvijanović, Tomić, Aleksić, Eterović, Gvozdenović, Lukić i Vukosavljević, izvestili su iz KK “Borovo”.