22/09/2023

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Naplata na blagajni daljskog Čvorkovca obustavljena do 2.novembra

2 min read

Komunalno preduzeće “Čvorkovac” iz Dalja je zbog epidemije koronavirusa privremeno zatvorilo svoju blagajnu za uplate građana.

– Prilagodili smo se novonastaloj situaciji. Dogodio se proboj covida u upravu preduzeća i urede i kako bismo zaštitili naše stranke naročito one starije koji su većina populacije koja plaća kod nas na blagajni, odlučili smo se na ovaj potez – ističe direktorica Čvorkovca Anđelka Tomašević.

Blagajna će za sve stranke ponovo biti otvorena 2.novembra u 7 časova. Direktorica Tomašević napominje da se sve ostale komunalne usluge koje Čvorkovac obavlja za stanovnike opštine Erdut odvijaju bez poteškoća.

– Odvoz otpada, dimnjačarska služba te obavljanje sahrana neće doći u pitanje, sve se odvija redovno, a i svi projekti se takođe provode. Moram naglasiti kada su u pitanju smrtni slučajevi stojimo ljudima na raspolaganju kako bismo to odradili kako treba. Pred nama je važan datum za određeno građanstvo na području naše opštine, to je 1.11. i za taj datum se vrše pripreme tako da ni taj posao nije upitan – kazala je direktorica Čvorkovca i pozvala stanovnike erdutske opštine da za dodatne informacije pozovu broj telefona 091-6210-866.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.