Raspored fudbalskih utakmica na našem području

Spread the love

Ovoga vikenda na našem području biće odigran veliki broj fudbalskih utakmica. BSK iz Bijelog Brda je svoju već odigrao u petak i na svom terenu rezmizirao sa ekipom Hrvatskog dragovoljca, bilo je 1:1 uz dva isključenja u redovima domaćih te jedanaesterac za goste u 82. minuti utakmice. Ovim remijem BSK je na svoj konto upisao 14 bodova i trenutno zauzima 7 mesto. Vuteks – Sloga iz Vukovara nakon osvojenog kupa središta Vukovar nastavlja svoje prvenstvene obaveze u Trećoj HNL Istok. Vukovarci će u goste ekipi Graničara iz Županje u nedelju od 15:30. U Međužupanijskoj ligi Vinkovci – Osijek Borac iz Bobote takođe putuje na gostovanje u Kuševac gde će se sastati sa Torpedom.


U Prvoj ŽNL Vukovarsko – srijemskoj igraće se 13. kolo a sve utakmice će biti odigrane u nedelju od 15:00 časova. Od klubova sa našeg područja Sinđelić u Trpinji dočekuje drugoplasiranu ekipu Vrbanje, Negoslavci na svom terenu igraju protiv Borca iz Drenovaca, Bršadin će biti domaćin ekipi Slavonca iz Gradišta, a Vidor – Matijević iz Sremskih Laza putuje u Račinovce na ogled protiv Sloge. Slavonija će u Soljanima dočekati Budućnost iz Šiškovaca, Tomislav u Cerni Nosteriu iz Nuštra, a Jadran u Gunji Croatiu iz Bogdanovaca. U Posavskim Podgajcima igraće domaći Posavac i Mladost iz Vođinaca, a u Iloku Fruškogorac i Mladost iz Cerića.


U Drugoj ŽNL grupa Vukovar dve utakmice biće odigrane u subotu i to Lovas – Mohovo i Radnički Vukovar – Mitnica. Sloga iz Borova u nedelju putuje u Ilaču a Hajduk u Tovarniku dočekuje Hajduk iz Bapske. Sve utakmice počinju u 15 časova.


Sedmo kolo je na programu u Trećoj ŽNL grupa Vukovar, a sastaju se: Rusin Mikluševci i Tompojevci, Lipovača i Mladost iz Svinjarevaca i Dunav iz Sotina i Sloga iz Pačetina. Vreme odigravanja utakmica je nedelja u 15 časova.


Od ostalih klubova sa našeg područja Hajduk Mirko iz Mirkovaca će u okviru Druge ŽNL grupa Vinkovci na svom terenu dočekati Lovor iz Nijemaca. Sremac iz Markušice biće domaćin Šokadiji iz Đeletovaca u okviru Treće ŽNL grupa Vinkovci a Čelik iz Gaboša će gostovati u Slakovcima kod Meteora. Obilić iz Ostrova takođe putuje na gostovanje u Donje novo selo gde će igrati protiv Poleta.
U nedelju od 15 časova u Dalju će biti odigrana utakmica između prvoplasiranog Radničkog i Slavonca iz Tenja.