Opština Borovo: Objavljen konkurs za dodelu stipendija studentima

Spread the love

Opština Borovo objavila je 14. oktobra javni konkurs za dodelu bespovratne stipendije studentima, za koje su sredstva obezbeđena u opštinskom budžetu.

Stipendija se dodeljuje u iznosu od 650 kuna mesečno i to od 1. oktobra ove godine za dva studenta ili studentinje, koji fakultetsko obrazovanje – diplomski studij, odnosno stručni dodiplomski studij, ukoliko ne bude kandidata fakultetsko-diplomskog studija, stiču redovnim školovanjem.

Prijave kandidata sa potrebnom dokumentacijom treba podneti u roku od 15 dana od dana objave javnog konkursa, na propisanom obrascu koji se može preuzeti na stranici www.opcina-borovo.hr. Prijave se dostavljaju na adresu Opštine Borovo, 32227  ul. Glavna br. 3, u zatvorenoj koverti sa naznakom „PRIJAVA NA JAVNI NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJE“.

Prema godišnjem programu stipendiranja studenata, Opština Borovo stipendira ukupno pet studenata. Dvoje je završilo studije, pa je otvorena mogućnosti za stipendiranje još dva studenta, koji se na raspisani konkurs mogu javiti zaključno sa 29.10.2020. godine.