U Pačetinu provala u trgovinu, u Sremskim Lazama zaplenjena marihuana

Tokom noći 9-tog na 10.oktobar provaljeno je u trgovinu mešovite robe u Pandurevićevoj ulici u Pačetinu iz koje je otuđena veća količina cigareta, čime je pričinjena materijalna šteta u iznosu od više hiljada kuna.

U toku je kriminalističko istraživanje, saopštila je Policijska uprava vukovarsko-sremska koja je izvestila i o neovlaštenoj proizvodnji i prometu drogama u Sremskim Lazama.

Na osnovu naloga Županijskog suda u Vukovaru, policija je 9. oktobra uz upotrebu službenog psa za otkrivanje droga, obavila pretres kuće i drugih prostorija 34-godišnjaka iz Sremskih Laza.

Tom prilikom, pronađeno je i oduzeto ukupno 476,7 grama marihuane, osam stabljika marihuane, jedan „joint“ težine 1,1 gram, tri pvc većice s ukupno 970 grama duvana te vaga i mobilni uređaj za koje se sumnja da su korišteni za počinjenje krivičnog dela.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, 34-godišnjak je 10. oktobra predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, a nadležnom državnom tužilaštvu podneta je krivična prijava.