Rezultati fudbalskih utakmica sa našeg područja

Spread the love

Proteklog vikenda na našem području odigran je veliki broj fudbalskih utakmica. Kako su zbog reprezentativne pauze ekpe iz Prve i Druge fubalske lige na odmoru, utakmice su igrane u Trećoj  ligi i niže. Vuteks – Sloga iz Vukovara na svom terenu doživela je još jedan poraz i to od ekipe Marsonie iz Slavonskog Broda, a rezultat je bio 0:2. Ekipa iz Vukovara zauzima poslednje mesto sa jednim osvojenim bodom. U Međužupanijskoj ligi Vinkovci – Osijek, Borac iz Bobote ostvario je vidoku pobedu od 5:0 na svom terenu protiv ekipe Slavonca iz Komletinaca. Borac je na tabeli 11. i ima 13 bodova.

U Prvoj ŽNL Vukovarsko – srijemskoj odigrano je 12. kolo a Vidor  Matijević u Sremskim Lazama je pobedio Bršadin 5:2, Sinđelić je doživeo poraz u Šiškovcima od Budućnosti 3:0, a Negoslavci u Nuštru od Nosterie 3:2. Vrbanja je na svom terenu savladala Fruškogorac iz Iloka 4:0, a u Ceriću Mladost je ostvarila pobedu nad Slogom iz Račinovaca od 2:0. Posavac iz Posavskih Podgajaca je odneo sva tri boda iz Gradišta i pobedio domaći Slavonac 1:2, a Mladost je u Vođincima nadigrala Jadran iz Gunje rezultatom 4:0. Bez golova u Bogdanovcima igrali su Croatia i Tomislav iz Cerne, a u Drenovcima domaći Borac i Slavonija iz Soljana odigrali su takođe nerešeno 1:1. Na tabeli prvi je Tomislav iz Cerne sa 29 bodova, na drugom mestu Vrbanja ima 27, a treće mesto pripada Slavoniji koja ima 24 boda. Ćetvrta je Budućnost sa 22. Na dnu tabele 15. mesto zauzima Vidor – Matijević iz Sremskih Laza i ima 13 bodova, 16. je Posavac sa 10, a 17. Fruškogorac iz Iloka ima 7 bodova. Poslednja je ekipa Sloge iz Račinovaca sa takođe 7 bodova. Od ekipa sa našeg područja Sinđelić je 5. sa 19 bodova, Bršadin 13. sa 14 bodova a Negoslavci 14. sa 13 bodova.

6. kolo odigrano je u Drugoj ŽNL grupa Vukovar a Sloga iz Borova je odigrala ponovo nerešeno 1:1 sa ekipom Hajduka iz Tovarnika. Hajduk iz Bapske je na svom terenu ostvario visoku pobedu od 5:0 protiv ekipe Radničkog iz Vukovara, a Mitnica je u Vukovaru takođe 5:0 savladala Lovas. Mohovo je na svom terenu poraženo od Sremca iz Ilače 2:3. Na tabeli na prvom mestu je Hajduk iz Bapske sa 15. bodova, Mitnica je druga sa bodom manje i ima 14, a Hajduk iz Tovarnika je treći sa 13 bodova. Četvrti je Sremac iz Ilače i ima 8 bodova, a na petom mestu je Sloga iz Borova sa 7. Šesto je Mohovo i ima 4 boda koliko ima i sedmi Radnički iz Vukovara. Na osmom poslednjem mestu je Lovas i ima jedan bod.

U Trećoj ŽNL gupa Vukovar Sloga iz Pačetina je i dalje neporažena jer je u Tompojevcima ostvarila pobedu od 1:3. U Svinjarevcima su Mladost i Dunav iz Sotina odigrali nerešeno 2:2, a Rusin je na svom terenu ostvario visoku pobedu nad Lipovačom od 6:0. Na tabeli je prva Sloga iz Pačetina sa maksimalnim učinkom i ima 18 bodova, na drugom mestu je Rusin sa 15, a treća je Mladost sa 10. Dunav iz Sotina je četvrti i ima 7 bodova a Tompojevci su peti sa 3 boda. Bez bodova je šesta Lipovača.

Od ostalih ekipa sa našeg područja Hajduk Mirko iz Mirkovaca ostvario je pobedu na gostovanju u Antinu protiv Mladosti,u okviru Druge ŽNL grupa Vinkovci a rezultat je bio 1:2. Ovom pobedom Hajduk Mirko je i dalje prvi na tabeli i ima isti broj bodova kao drugoplasirano Sportsko drušvo Croatia, 16. Sremac iz Markušice je takođe prvi na tabeli Treće ŽNL grupa Vinkovci, jer je u komšijskom derbiju pobedila Čelik u Gabošu rezultatom 1:2. Obilić iz Ostrova je na svom terenu izgubio od drugog tima Slavonca iz Komletinaca sa visokih 0:6. Obilić je 9. na tabeli sa 4 boda dok je Čelik poslednji 11. sa 3 boda. Radnički iz Dalja je na tabeli Druge ŽNL Osiječko – baranjske prvi sa 18 bodova, a ostvario je pobedu na gostovanju u Osijeku protiv Elektre. Rezultat je bio 0:1.