Proteklog vikenda fudbalske ekipe na našem području odigrali su svoje utakmice. U Drugoj HNL BSK iz Bijelog Brda doživeo je ubedljiv poraz na svom terenu od ekipe Orijenta 1919 rezultatom 0:3. BSK zauzima 6. mesto na tabeli i ima 13 bodova. Vuteks – Sloga iz Vukovara nastavila je negativan niz ove sezone izgubivši kao domaćin 0:4, a pobedu je odnela ekipa Belišća. Sa samo jednim osvojenim bodom u dosadašnjem delu takmičenja Vuteks – Sloga je na poslednjem mesu na tabeli. U Međužupanijskoj ligi Osijek – Vinkovci Borac iz Bobote izgubio je na gostovanju Grabovcu rezultatom 2:0. Na tabeli je na 14. mestu a ima 10 bodova.


Ovoga vikenda odigrano je 11. kolo u Prvoj ŽNL Vukovarsko – srijemskoj a ekipe s našeg područja bile su veoma uspešne. Negoslavci su na svom terenu pobedili Croatiu iz Bogdanovaca 2:0, Bršadin je takođe kao domaćin savladao Mladost iz Cerića a rezultat je bio 2:1. Sinđelić je na gostovanju u Iloku pobedio domaći Fruškogorac rezultatom 2:4, a Vidor – Matijević takođe kao gost savladao je ekipu Posavca u Posavskim Podgajcima sa visokih 0:3. Evo i ostalih rezultata: Borac Drenovci – Budućnost Šiškovci 3:2, Slavonija Soljani – Nosteria Nuštar 2:1, Tomislav Cerna – Mladost Vođinci 3:1, Jadran Gunja – Slavonac Gradište 1:0, i Sloga Račinovci – Vrbanja 0:5. Tomislav iz Cerne je i dalje prvi na tabeli sa 28 bodova, druga je Vrbanja sa 24, a treća Slavonija ima 23 boda. Četvrti je Sinđelić sa 19 bodova. Na dnu tabele 15. mesto pripada Vidor – Matijeviću iz Sremskih Laza koji ima 10 bodova, dok 16. Posavac, 17. Fruškogorac i 18. Sloga iz Račinovaca imaju po 7 bodova.


Peto kolo igralo se u Drugoj Žnl grupa Vukovar, a Sloga iz Borova remizirala je u Mohovu 3:3. Lovas je na svom terenu doživeo visok poraz od Hajduka iz Bapske 0:6, a Radnički u Vukovaru od Hajduka iz Tovarnika 0:1. Sremac iz Ilače i Mitnica odigrali su nerešeno 2:2 u Ilači. Nakon odigranih utakmica na tabeli zbog bolje gol razlike na prvom mestu je Hajduk iz Bapske sa 12 bodova, drugi je Hajduk iz Tovarnika sa istim brojem bodova, a na trećem mestu Mitnica ima bod manje 11. Sloga iz Borova je četvrta i ima 6 bodova, dok se na petom mestu sa 5 bodova nalazi Sremac iz Ilače. Mohovo na šestom i Radnički na sedmom mestu imaju isti broj bodova, tačnije 4. A poslednji osmi Lovas ima samo jedan bod.


U Trećoj ŽNL grupa Vukovar Sloga iz Pačetina je jedina neporažena ekipa sa maksimalnim učinkom pobedivši u Svinjarevcima minimalnim rezultatom domaću Mladost, bilo je 0:1. Rusin je u Mikluševcima savladao Dunav iz Sotina 8:4, a Lipovača je na svom terenu doživela visok poraz od 0:8 od ekipe Tompojevaca. Na tabeli Sloga iz Pačetina zauzima prvo mesto sa maksimalnih 15 bodova, Rusin ima 3 boda manje, odnosno 12 na drugom mestu. Treća je Mladost iz Svinjarevaca sa 9 bodova, četvrti Dunav iz Sotina ima 6,a peti predposlednji Tompojevci imaju 3 boda. Na poslednjem šestom mestu je ekipa Lipovače bez bodova.


Hajduk Mirko iz Mirkovaca u Drugoj ŽNL grupa Vinkovci i dalje drži prvu poziciju na tabeli sa 13 bodova, iako je na svom terenu remizirao sa ekipom Mladosti iz Privlake, rezultat je bio 0:0. SD Croatia iz Novih Jankovaca je prvi pratilac na tabeli sa istim brojem bodova, s tim da Hajduk Mirko ima bolju gol razliku. Od ekipa koje se takmiče u Trećoj ŽNL grupa Vinkovci, Sremac iz Markušice na svom terenu je nadigrao Orolik rezultatom 4:1, Čelik iz gaboša je odneo pobedu u Podgrađu od 1:2, a Obilić iz Ostrova je izgubio u Slakovcima 4:0. Na tabeli ove lige prvi je Sremac sa 13 bodova, Obilić je deveti sa 4 boda a Čelik iz Gaboša deseti sa 3 osvojena boda.