09/12/2023

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Napadaču na dvojicu muškaraca u Vukovaru određen istražni zatvor

2 min read

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-sremske proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje krivičnog dela „Teška telesna ozleda“ u pokušaju.
 
Policija 27-godišnjaka sumnjiči da je nedelju 20. septembra, 20 minuta iza ponoći, ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Slobode u Vukovaru napao dvojicu muškaraca, u dobi od 36 i 31. godinu, koji su pritom lakše povređeni.
 
Nakon kriminalističkog istraživanja, 27-godišnjak je juče, 21. septembra, uz krivičnu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave, a potom je odveden u Županijsko državno tužilaštvo u Vukovaru gde mu je Rešenjem suda određen istražni zatvor u trajanju od mesec dana.
 
Jutros u 1 čas posle ponoći 27-godišnjak je predan u zatvor u Osijeku.
 
Za drugim osobama, za koje se sumnja da su supočinioci ovog dela, a čiji identitet je policiji poznat, raspisana je poternica. Kriminalističko istraživanje se nastavlja, navode jutros iz Policijske uprave vukovarsko-sremske.
 
Nezvanično se saznaje da su napadnuti muškarci srpske nacionalnosti, a da su napadači pripadnici jedne hrvatske navijačke grupe.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.