Dvojica muškaraca na parkiralištu trgovačkog centra u Županiji zatečena u preprodaji kokaina

Spread the love

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-sremske su juče na osnovu naloga Županijskog suda u Vukovaru pretražili automobil 33-godišnjaka te kuću i putnički automobil 59-godišnjaka koji su prethodni dan na parkiralištu trgovačkog centra u Vinkovačkoj ulici u Županji zatečeni prilikom preprodaje droge tipa kokain.

Policijski službenici su tom prilikom od 33-godišnjaka oduzeli dva pvc paketića kokaina ukupne težine 1,80 grama, dok pretresom automobila kojim se koristi nisu pronađeni inkriminirajući predmeti.

Pretresom automobila 59-godišnjaka pronađena su i oduzeta četiri pvc paketića kokaina ukupne težine 2,4 grama. Daljnjom pretragom njegovog doma pronađeno je i oduzeto nekoliko mobilnih uređaja s pripadajućim telefonskim karticama, krivotvoreni lični dokumenti te novac za koji se sumnja kako je stečen na nezakonit način.

Juče su predani su pritvorskom nadzorniku uz krivilčnu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, a 59-godišnjak i za krivično delo krivotvorenja isprava.