Noćas se u Borovu u centru mesta dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je povređeno šest osoba. Više o ovom događaju saznali smo od portparola PU vukovarsko-sremske Dragoslava Živkovića.

– U 15 minuta posle ponoći u Borovu, u Glavnoj ulici, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je 29-godišnji hrvatski državljanin upravljao putničkim automobilom norveških registarskih tablica pod uticajem alkohola (1,93 g/kg alkohola u organizmu) i pritom udario u drugo vozilo vukovarskih registarskih tablica kojim je upravljao 22- godišnji hrvatski državljanin. U saobraćajnoj nesreći lakše je povređeno šest osoba, među kojima i oba vozača. Povređene osobe su u životnoj dobi od 18 do 48 godina – izvestio je Živković.

Osumnjičenik za saobraćajnu nesreću, 29- godišnjak, hospitlizovan je u vukovarskoj bolnici te će protiv njega biti podneta prijava.

Saobraćajnoj nesreći presudili su alkohol i neprilagođena brzina, ističe Živković.

U saobraćajnoj nesreći su oba automobila usled udara sletela s ceste, a oštećeni su i saobraćajni znak, rasvetni stub i ivičnjak, izvestili su iz PU vukovarsko-sremske.

S.V.