Mali vatrogasci uspešni i u pecanju

Spread the love

U organizaciji DVD-a Borovo i Sportskog ribolovnog društva „Sloga“ u Borovu je u nedelju održano takmičenje dece vatrogasaca u pecanju na plovak . Prvo mesto u konkukrenciji 20-ero dece uzrasta od 6 do 12 godina osvojio je 8-godišnji Radovan Kolarević.

„ Upecao sam 16 riba, a pomagao mi je moj prijatelj Mile. Jako volim da pecam, a to sam naučio od dede. Konkurencija je bila dobra i jako sam zadovoljan što sam osvojio 1. mesto“, kaže Radovan.

Drugo mesto pripalo je najmlađem takmičaru, 3-godišnjem Marku Todorčiću koji je upecao 15 riba, a treće 11-godišnjem Peđi Mladenoviću sa ulovom od 14 riba.

Nakon takmičarskog dela, dodela nagrada i druženje upriličeni su u ribolovnoj kući. Takmičenje dece vatrogasaca u pecanju na plovak organizovano je po treći put, ističe predsednik DVD-a Borovo Miroljub Mladenović.

„Deca su izuzetno dobro prihvatila i sa oduševljenjem su se odazvali ovom takmičenju. Mi danas imamo 25 -ero dece članova DVD-a i svega njih dvoje ili troje nije učestvovalo“, rekao je Mladenović te dodao da su sve kadete nagradili medaljama i pecaljkama, a za prva tri mesta obezbedili su i pehare.

Lazar Radigović iz Sportskog ribolovnog društva „Sloga“ izuzetno je zadovoljan još jednim uspešno provedenim takmičenjem dece vatrogasaca, te je najavio da će u nedelju 12. jula biti organizovano takmičenje kadeta ribolovnog društva “Sloga” u pecanju na plovak.

S.V.