VSŽ. Javni poziv za dodelu sredstava preduzetnicima

Spread the love

I ove godine Vukovarsko-sremska županije donela je odluku o merama poticanja razvoja preduzetništva na području Vukovarsko-sremske županije za 2020. godinu. Sredstva za provođenje ovih mera obezbeđena su u budžetu Vukovarsko-sremske županije za ovu godinu.

Pravo na potporu imaće preduzetnici, obrti i ostali subjekti, kategorizovani prema Zakonu o poticanju razvoja male privrede, koji se svrstavaju u mikro, male i srednje subjekte male privrede sa sedištem na području Vukovarsko-sremske županije, izuzev trgovačkih društava i ustanova u kojima Vukovarsko-sremska županija, druga jedinica lokalne ili regionalne samouprave ili Republika Hrvatska ima vlasnički udeo u temeljnom kapitalu.

Javni poziv za dodelu sredstava preduzetnicima biće objavljen na internetskim stranicama Vukovarsko-sremske županije (http://www.vusz.hr/info/javni-pozivi-i-objave-vs-zupanije) u petak, 19. juna i biće otvoren do 31. oktobra ove godine, odnosno do utroška sredstava. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Upravnom odeljenju za privredu i regionalni razvoj Vukovarsko-sremske županije, na brojeve telefona 032/454 601 i 454 608 ili putem e-maila eu@vusz.hr.