Zagreb: Predstavljena web platforma Slavonia.Travel

Spread the love

Slavonia.Travel naziv je web platforme na kojoj su predstavljeni najjači turistički aduti pet slavonskih županija – Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Osječko-baranjske i Vukovarsko-sremske županije. Na jednom mestu predstavljena je eno-gastro ponuda, gostoljubivost, dva parka prirode, reke, bogate šume, aktivni odmor, dvorci, opušten način života…

– Slavonija je pravi izbor za sve one koji žele putovati u vremenima u kojima se vodi računa o budžetu i još se uvek pazi na socijalnu distancu, a s druge stane, želi se uživati i u slobodi koju putovanja pružaju –  rečeno je na predstavljanju u Zagrebu.

Cilj je na jednom mestu dobiti sve informacije o regiji koju zajednički predstavlja pet županijskih turističkih zajednica.

– Nova platforma potencijalnom gostu pruža ključne informacije o našoj jedinstvenoj destinaciji koju svakako treba osetiti, okusiti i upoznati. Kao klaster proteklih godina zajednički provodimo promotivne aktivnosti, ali u digitalno vreme ova je komunikaciona platforma izuzetno važno mesto
za inspiraciju za putovanje i informaciju o destinaciji Slavonija – rekla je koordinatorka klastera Slavonija i direktorica Turističke zajednice Vukovarsko-sremske županije Rujana Bušić Srpak.