Zajedničko veće opština pomaže oko prijava projekata na konkurse za područja naseljena nacionalnim manjinama

Spread the love

Zajedničko veće opština iz Vukovara obaveštava zainteresovane da su objavljeni konkursi Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Evropske unije i Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske za finansiranje projekata u 2020. godini prema Programu za finansiranje projekata lokalne infrastrukture, ruralnog rzvoja, preduzetništva i obrta na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina.

Iz Zajedničkog veća opština obaveštavaju poljoprivrednike, vlasnike OPG-ova te predstavnike jedinica lokalne samouprave s područja Vukovarsko-sremske i Osječko-baranjske županije da sve informacije o uslovima prijave na raspisane konkurse kao i neposrednu pomoć u pripremi i pisanju projektnih predloga mogu dobiti u Zajedničkom veću opština u Vukovaru i u kancelariji Zajedničkog veća opština u Belom Manastiru.

Zbog pojave i trajanja epidemije koronavirusa te ograničenog okupljanja na javnim mestima potrebno je isključivo putem telefona 422-750 u vremenu od 8 do 14 časova kontaktirati i zakazati prijem u Projektnom centru Zajedničkog veća opština.

Kontakt-telefon u kancelariji Zajedničkog veća opština u Belom Manastiru je 031-701-108 na koji se treba informisati o prijavi projekata. Prijave na konkurs mogu se slati u periodu od 11. do 25 maja ove godine, obaveštavaju iz Zajedničkog veća opština.