06/12/2023

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Zajedničko veće opština pomaže oko prijava projekata na konkurse za područja naseljena nacionalnim manjinama

2 min read

Zajedničko veće opština iz Vukovara obaveštava zainteresovane da su objavljeni konkursi Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Evropske unije i Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske za finansiranje projekata u 2020. godini prema Programu za finansiranje projekata lokalne infrastrukture, ruralnog rzvoja, preduzetništva i obrta na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina.

Iz Zajedničkog veća opština obaveštavaju poljoprivrednike, vlasnike OPG-ova te predstavnike jedinica lokalne samouprave s područja Vukovarsko-sremske i Osječko-baranjske županije da sve informacije o uslovima prijave na raspisane konkurse kao i neposrednu pomoć u pripremi i pisanju projektnih predloga mogu dobiti u Zajedničkom veću opština u Vukovaru i u kancelariji Zajedničkog veća opština u Belom Manastiru.

Zbog pojave i trajanja epidemije koronavirusa te ograničenog okupljanja na javnim mestima potrebno je isključivo putem telefona 422-750 u vremenu od 8 do 14 časova kontaktirati i zakazati prijem u Projektnom centru Zajedničkog veća opština.

Kontakt-telefon u kancelariji Zajedničkog veća opština u Belom Manastiru je 031-701-108 na koji se treba informisati o prijavi projekata. Prijave na konkurs mogu se slati u periodu od 11. do 25 maja ove godine, obaveštavaju iz Zajedničkog veća opština.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.