VSŽ: Nema novoobolelih od Covida-19, a pet osoba ozdravilo

Spread the love

U Vukovarsko-sremskoj županiji u poslednjih 24 časa nema pozitivnih osoba na COVID-19, te tako ukupan broj obolelih osoba i dalje iznosi ukupno 39. Ukupan broj hospitalizovanih osoba u županiji je 2.

U protekla 24 časa 5 osoba je izlečeno. Jedna izlečena osoba je iz Nuštra, dve su iz Vinkovaca, jedna osoba je iz Vukovara i jedna iz Posavskih Podgajaca.

U protekla 24 časa testirano je 38 osoba, što čini ukupno775 testiranih do sada na području županije. U samoizolaciji na području županije nalazi se 270 osoba, a tokom jučerašnjeg dana nije zaprimljena niti jedna prijava o kršenju samoizolacije.

U objektima za karantin nalaze se 3 osobe, a u objektima za karantin vozača kamiona nema nijedne osobe. COVID-19 ambulante osnovane pri domovima zdravlja su zaprimile 20 poziva sa sumnjom na bolest COVID-19.

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-sremskoj županiji je pozitivno 12 zdravstvenih radnika, a od toga 3 lekara, 5 medicinskih sestara/tehničara, 3 druga zdravstvena i 1 nezdravstveni radnik. Ukupan broj zdravstvenih radnika u samoizolaciji je 1 medicinska sestra/tehničar.