Nema novozaraženih na području Vukovarsko-sremske županije

Spread the love

U protekla 24 časa na području Vukovarsko-sremske županije nema novih obolelih od virusa COVID-19, a testirana je 51 osoba, navodi se u redovnom saopštenju Štaba civilne zaštite Vukovarsko-sremske županije. Do sada je ukupno testirano 450 osoba, a evidentirano je 32-oje zaraženih.

U samoizolaciji na području naše županije nalazi se 510 osoba, tokom jučerašnjeg dana bilo je 4 prijave o kršenju samoizolacije od kojih su dve prijave potvrđene kao opravdane.

U objektima za karantin nalazi se 7 osoba, vozača kamiona trenutno nema.

Zavod za hitnu medicinu Vukovarsko sremske županije u posljednja 24 časa imao je jednu intervenciju vezanu za COVID-19. Izdvojene ambulante su imale 16 poziva osoba bez sumnje, 1 osoba je upućena porodičnom lekaru.

Opšta županijska bolnica Vinkovci ima 5 hospitalizovanih osoba pozitivnih na COVID-19, dok se ostale osobe nalaze u kućnoj samoizolaciji jer imaju blaže simptome bolesti.

Na COVID-19 su i dalje pozitivna 3 lekara, 3 zdravstvena i 1 nezdravstveni radnik. Ukupno je 18 lekara, 36 medicinskih sestara i 3 nezdravstvena radnika u samoizolaciji.