15/07/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Vukovarska pijaca otvorena: Radno vreme od 8 do 14 časova

2 min read

U skladu s odlukom Štaba civilne zaštite Republike Hrvatske , a na zadovoljstvo kupaca i poljoprivrednika, Gradska pijaca Vukovar ponovno je otvorila svoja vrata, a radno vreme biće od 8 do 14 časova.

-S obzirom na veliko zanimanje svih građana koji imaju zdravu naviku kupovine lokalnih, domaćih i eko-proizvoda koji su redovna ponuda naše Gradske pijace, izuzetno nam je drago što je Štab civilne zaštite doneo odluku prema kojoj je propisao dodatne mere opreza, ali ipak otvorio pijacu – saopštili su iz vukovarske gradske uprave i apelovali na prodavce i kupce da pojačaju oprez i pažnju prilikom kupovine.

– Otvaranje pijace nije znak popuštanja mera i opuštanja. Poštujete sva uputstva osoblja pijace, provodite preventivne mere te se ponašajte odgovorno i savesno održavajući fizičku distancu. Posebno apelujemo na osobe rizične grupe da ne obavljaju kupovinu na pijaci samostalno kako se ne bi izlagali nepotrebnom riziku. Neka kupovinu za vas obave vaši bližnji ili, ukoliko nemate drugog izbora, volonteri Crvenoga krsta – poručuju iz Grada Vukovara.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.
RSS
Follow by Email
FbMessenger
Copy link