22/09/2023

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Ugostiteljski objekat prekršio meru zabrane rada

2 min read

Policijska uprava vukovarsko-sremska izvestila je da je juče, 7. aprila zaprimljena jedna dojava o radu ugostiteljskog objekta što je u suprotnosti s odlukom Štaba civilne zaštite. Policija je tu dojavu proverila i potvrdila te o tome obavestila Državni inspektorat.

Do sada su na području Policijske uprave vukovarsko-sremske zabeležena i utvrđena tri kršenja

Odluke o merama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih delatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja, koja su se odnosila na rad ugostiteljskih objekata.

Prilikom provođenja nadzora mera iz Odluke o zabrani napuštanja mesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, u vremenu od 22 časa 6. aprila do sinoć u 22 časa, na kontrolnim punktovima na području Policijske uprave vukovarsko-sremske, policijski službenici su utvrdili 19 kršenja mera iz spomenute Odluke. Osobe zatečene bez overene i potpisane propusnice za ulazak i izlazak s područja prebivališta, odnosno stalnog boravišta, policijski službenici su upozorili i uputili u obavezu njenog ishodovanja te odvraćali nazad na mesto prebivališta, navodi se u saopštenju policije.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.