Besplatne radionice osnova informatike za žene

Udruženje žena Vukovar poziva sve zainteresovane žene da se predbeleže za besplatne radionice osnova informatike. Radionice će biti organizovane od 16. do 27. marta u vremenu od 14 i 30 do 15 časova i 30 minuta, u prostorijama Centra za informisanje i savetovanje o karijeri, na adresi: ulica Vladimira Nazora broj 16.

Radionice se provode u trajanju od 10 radnih dana, a sadržaj i nivo edukacije se prilagođava potrebama korisnica.

Za sve dodatne informacije ili predbeležbe za radionice kontakt telefon je 032/ 421 191, a predbeležiti se možete i putem imejla udruženja: udruga-zena-vukovar@vk.t-com.hr.

Radionice se provode u okviru trogodišnjeg programa „Osnaživanjem do bolje integracije“ kojeg finansira Ministarstvo za demografiju, porodicu, mlade i socijalnu politiku.

Projekat Udruženje žena Vukovar provodi u partnerstvu sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područnim uredom Vukovar i Centrom za socijalnu skrb Vukovar.

Ovim programom delujemo u cilju osnaživanja, poboljšanja kvaliteta života te sticanja novih, korisnih znanja i veština socijalno osetljivih grupa – nezaposlenih žena, žena korisnica socijalne pomoći, korisnica Sigurne kuće te osoba treće životne dobi, navode iz Udruženja žena Vukovar.