Kadeti “Borova” odigrali su proteklog vikenda svoju prvenstvenu utakmicu, u kojoj su poraženi od prejake ekipe Vinkovaca rezultatom 86:59. Koševe za “Borovo” su postigli: Ostojić 18, Smiljanić 10, Duvančić 8, Cvitković 6, Balić i Černok po 4, Vojnović 3 te Vesić, Mudri i Mijatović po dva.

Selekcija “Dečaci”, igrači 2007. godište i mlađi, učestvovali su na dvodnevnom turniru u Osijeku koji je organizovao “Sport klub”, a na kojem je igralo osam najboljih ekipa u Slavonskoj regiji. Ekipe su bile podeljene u dve grupe po četiri tima, a Borovčani su u “B” grupi odigrali tri utakmice i u sve tri pobedili svoje protivnike.

U prvoj utakmici savladali su ekipu “Vros Darda” rezultatom 53:12, a u drugoj “Brod” iz Slavonskog Broda sa 68:10. U odlučujućoj polufinalnoj utakmici mladi Borovčani su pobedili vrlo dobru ekipu “Vinkovaca” sa 39: 35. U finalu je Borovo očekivano izgubilo od ekipe “Vrijednosnice Osijek” rezultatom 61:12 i osvojilo drugo mesto na ovom turniru.

Ovaj uspeh ostvarili su sledeći igrači: Luka Cvitković, Ivan Ragač, Veljko Bjelanović, Aleksandar Tintor, Igor Kosanović, Aleksandar Rašić, Marin Tomljenović, Dario Slavka, Miloš Todorčić, Ivan Kukuljica, Patrik Radić i Ognjen Miščević. Ekipu “Borova” je vodio trener Damir Ravkić.