18/07/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Konkurs Ministarstva poljoprivrede za područja naseljena pripadnicima nacionalnih manjina

1 min read

Ministarstvo poljoprivrede raspisalo je Konkurs za finansiranje projekata u 2019. godini prema Programu za finansiranje projekata lokalne infrastrukture i ruralnog razvoja na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina na područjima jedinica lokalne samouprave. 

Prijavu na konkurs može podneti OPG  upisan u Upisnik poljoprivrednika, ekonomske veličine od 500 do 4.999 eura standardnog ekonomskog rezultata , a sedište OPG-a mora biti na području jedinica lokalne samouprave koje ulaze u prve četiri grupe prema vrednosti indeksa razvijenosti, odnosno potpomognute grupe jedinica lokalne samouprave i s udelom više od 5 % pripadnika nacionalnih manjina u ukupnom stanovništvu prema Popisu stanovništva iz 2011. godine.
 
Ukupna vrednost ovog Konkursa iznosi 7.500.000,00 kn, a najviši iznos po korisniku je 60.000,00 kn. Prijave se podnose od 5.septembra, a krajnji rok za prijavu na konkurs je 26.septembar.

Tekst konkursa dostupan je na stranici Ministarstva poljoprivrede

https://poljoprivreda.gov.hr/vijesti/za-financiranje-projekata-lokalne-infrastrukture-i-ruralnog-razvoja-na-podrucjima-naseljenim-pripadnicima-nacionalnih-manjina-7-5-milijuna-kuna/2596

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.
RSS
Follow by Email
FbMessenger
Copy link