Mile Zlokapa danas će biti sahranjen u Silašu

U Silašu je u petak preminuo dugogodišnji načelnik Opštine Šodolovci i istaknuti član SDSS-a Mile Zlokapa, izvestili su iz te stranke.

Mile Zlokapa rođen je 19. septembra 1958. godine u Vinkovcima. Osnovnu školu završio je u Laslovu, srednju školu za mašinskog tehničara u Osijeku, a 1982. godine diplomirao je na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku.

Načelnik Opštine Šodolovci u Osječko-baranjskoj županiji bio je od 2009. godine. Smrt ga je zatekla u trećem načelničkom mandatu.

– U SDSS se Zlokapa učlanio 2010. godine, kada je postao i predsednik opštinske stranačke organizacije. Član Glavnog odbora postao je 2013., a imao je i značajne dužnosti unutar Županijske organizacije SDSS-a u Osječko-baranjskoj županiji – saopštio je SDSS.

Mile Zlokapa biće sahranjen danas u 15 časova, na mesnom groblju u Silašu.

– Njegova dela i kontinuirani rad i zalaganje za napredak opštine ostaviće neizbrisiv trag i veliki izazov za sve, a iznenadna smrt i prerani odlazak ostavljaju za sobom veliki gubitak iznimnog načelnika, ali prvenstveno velikog čoveka – navode iz Opštine Šodolovci i izražavaju najdublje saučešće tugujućoj rodbini.