Iz Udruženja žena Vukovar pozivaju sve zainteresovane žene da se prijave na besplatne radionice osnova informatike koje će provoditi od 18. do 29. marta, u prostorijama Centra za informisanje i savetovanje o karijeri (Vladimira Nazora 16).

Radionice se provode u okviru trogodišnjeg programa „Osnaživanjem do bolje integracije“ kojeg finansiraju Ministarstvo za demografiju, porodicu, mlade i socijalnu politiku, Grad Vukovar i C&A Fondacija,  u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Vukovar i Centrom za socijalnu skrb Vukovar.

– Ovim programom delujemo u cilju osnaživanja, poboljšanja kvaliteta života i sticanja novih, korisnih znanja i veština socijalno osetljivih grupa – nezaposlenih žena, žena korisnica socijalne pomoći, korisnica Sigurne kuće i osoba treće životne dobi. Ovo je drugi ciklus radionica u okviru druge godine i nadamo se dobrom odazivu – navode iz vukovarskog Udruženja žena.

Radionice se provode u trajanju od 10 radnih dana, a sadržaj i nivo se prilagođava potrebama korisnica.

Za sve dodatne informacije ili upis na radionice možete kontaktirati Udruženje žena Vukovar, pozivom na broj telefona 032/421-191 ili na e-mail udruga-zena-vukovar@vk.t-com.hr.