13/06/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

U novogodišnjoj noći župan Božo Galić obilazi dežurne službe

2 min read

U novogodišnjoj noći, kada se većina građana zabavlja, pojedine službe rade na korist celokupnog stanovništva. Među njima su i policija, vatrogasci i zdravstvene službe. 

Ceneći značaj njihovog rada i u “najluđoj noći”, vukovarsko-sremski župan Bože Galić će ih već tradicionalno obići i čestitati im Novu godinu na njihovim radnim mestima. 

Pola sata iza ponoći župan Galić će posetiti Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave Vukovarsko-sremske u Vinkovcima. U 1 čas i 15 minuta predviđena je poseta Javnoj vatrogasnoj jedinici Vukovar, a u 1 i 40 vukovarskoj bolnici. Predviđeno je i darivanje prve novorođene bebe u 2019. u vukovarskom rodilištu. 

U 2 časa i 30 minuta župan Galić će posetiti županijsko vatrogasno zapovedništvo u Vinkovcima, a u 3 časa vinkovačku bolnicu, gde je takođe predviđeno darivanje prve novorođene bebe u Novoj godini. 

U 3 časa i 45 minuta predviđena je poseta Zavodu za hitnu medicinu Vukovarsko-sremske županije u Vinkovcima, čime će župan Božo Galić završiti obilazak dežurnih službi u novogodišnjoj noći. 

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.