U nedelju, 25.novembra u Sokolskom domu u Osijeku održano je posljednje, 4. kolo Kupa Hrvatske i kupa Slavonije i Baranje u D programu ženske sportske gimnastike, kao i proglašenje za Završnicu kupa Hrvatske D program 2018.

Domaćin je bilo Gimnastičko društvo Osijek-Žito, a takmičenje se odvijalo u tri kategorije: kadetkinje, juniorke i seniorke u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Gimnastičarke iz Vukovara su celu kalendarsku godine bile vrlo uspešne i dominirale su u svim kategorijama, a to su potvrdile i na poslednjem takmičenju.

Na 4. kolu Kupa Hrvatske i kupa Slavonije i Baranje vukovarske gimnastičarke su ekipno osvojile 1 mesto u svim kategorijama. U pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji kadetkinja prva tri mesta zauzele su Hana Antunić, Mia Barac i Mia Lozančić, u kategoriji juniorki Lana Ernjaković, Aurora Ristović i Lana Hajrić, a u kategoriji seniorki najbolje su se plasirale Tea Stojšić na prvom i Petra Petričević na drugom mestu.

Nakon proglašenja rezultata 4. Kola usledilo je proglašenje završnice kupa Hrvatske u ženskoj sportskoj gimnastici u D programu. U ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji zbrajala su se dva najbolja rezultata u kalendarskoj godini, a gimnastičarke s Dunava su bile najuspešnije, u kategoriji kadetkinja Mia Barac, Hana Antunić i Mia Lozančić, u kategoriji juniorki Aurora Ristović i Lana Ernjaković i u kategoriji seniorki Tea Stojšić i Petra Petričević.

Vukovarske gimnastičarke su se tako okitile brojnim medaljama, ukupno 12 zlatnih, 5 srebrnih i 3 bronzane i na najbolji način završile takmičarsku sezonu.