15/07/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Zagreb: Raspisan konkurs za 10.000 državnih stipendija

2 min read

Ministarstvo nauke i obrazovanja Republike Hrvatske raspisalo je konkurs za dodelu 10 hiljada državnih stipendija za akademsku 2018./2019.godinu, redovnim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj.

Prijave na konkurs za dodeljivanje državnih stipendija podnose se od 15. oktobra do 6. novembra 2018. godine (uključujući i 6. novembar). Elektronske prijave zatvaraju se u utorak, 6. novembra 2018. u 12 časova. Kao datum podnošenja prijave uzimaće se datum elektronskog zaprimanja prijave u pisarnici Ministarstva. Prijave s nepotpunom dokumentacijom, prijave koje ne budu podnesene u propisanom roku, kao i štampane prijave poslate poštom, neće se razmatrati. Dopuna dokumentacije kao prilog prijavi pristigla izvan utvrđenog roka za podnošenje prijava takođe se neće razmatrati.

Mesečni iznos državne stipendije je 1.200 kuna i  biće isplaćen u devet mesečnih rata za period od oktobra 2018. do juna 2019. Za sva dodatna objašnjenja studenti se mogu obratiti na službenu e-mail adresu: drzavne-stipendije@mzo.hr i na Facebook stranici Državne socio-ekonomske stipendije.

Više pojedinosti o uslovima konkursa zainteresovani mogu saznati i na internetskoj stranici resornog ministarstva.

 

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.
RSS
Follow by Email
FbMessenger
Copy link