17/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Vesti iz košarke

2 min read

Juniori Košarkaškog kluba “Borovo” vratili su se prošlog vikenda iz Zagreba s državnog prvenstva u košarci. Podmlađeni juniorski sastav pretrpeo je tri poraza u tri utakmice. U prvom susretu porazila ga je riječka ekipa “Kastav” rezultatom 77:71, u drugom prejaki “Zadar” sa 97:55 i na kraju zagrebačka “Dubrava” rezultatom 91:70.

I pored ovih poraza Borovčani zaslužuju pohvalu za iskazanu borbenost i želju za igrom. U redovima Borova najviše se istakao Srđan Brocić, postigavši u tri utakmice 82 koša. Uz njega su na ovom prvenstvu još igrali: Tomislav Bobinac, Ilija Benković, Aleksandar Ravkić, Aleksandar Vuković, Momčilo Dugić, Ivan Pandža, Branislav Knežević, Aleksandar Jakovljević, Šedi Knežević, Robert Ragač i Josip Kolar. Ekipu Borova je vodio trener Igor Modalek.

Iz Kluba su najavili da na državno prvenstvo u istarski Pazin sutra putuje još jedna selekcija Košarkaškog kluba “Borovo”, dečaci rođeni 2009.godine i mlađi. Oni će odmeriti snage s još devet najboljih ekipa Hrvatske u mini-košarci. Ekipu će voditi treneri Milorad Manojlović i Igor Modalek.

 

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.