19/04/2024

RADIO BOROVO 100.7 FM

Prijatelj u svakoj kući

Juniori KK “Borovo” na poluzavršnici državnog prvenstva u Zagrebu, dečaci na državnom prvenstvu u mini košarci

2 min read


Juniori Košarkaškog kluba “Borovo” su u zaostaloj utakmici prvenstva Slavonije savladali juniore “Vrijednosnice” Osijek rezultatom 96:77. Ovom pobedom Borovčani su se kvalifikovali za poluzavršnicu državnog prvenstva, koje će biti održano u Zagrebu. Na ovoj utakmici koševe za “Borovo” su postigli: Bobinac 26, Vuković 16, Brocić 15, Benković 13. Ravkić 12, Pandža 9, Jakovljević i Knežević Šedi po 2 i Knežević Branislav 1.

Kadeti nisu uspeli da pobede u važnoj utakmici kadetske Slavonske lige u Vinkovcima ekipu “Vinkovaca” i tako su umanjili šansu da se i oni kvalifikuju za poluzavršnicu državnog prvenstva kao juniori. Kadeti Borova su poraženi od “Vinkovaca” rezultatom 74:73. Koševe za “Borovo” postigli su Jakovljević 18, Dugić i Vuković po 12, Knežević i Kolar po 11 i Ragač 9.

Ovog vikenda prvi tim Borova putuje u Virje, gde će se u pretposlednjem kolu Prve hrvatske lige sastati s domaćim “Podravcem”. Utakmica se igra u nedelju u 17 časova.

Borovska selekcija dečaka gostuje u Zagrebu, gde će učestvovati na državnom prvenstvu u mini košarci za dečake do 11 godina, koje se održava od 20. do 22. aprila.

Radio Borovo | Newsphere by AF themes.